Leder du efter ny arbejdskraft på tømrerværkstedet?

Man kan være nok så dygtig til et håndværk, men i dag må man også bare erkende, at godt værktøj skaber en god håndværker- hvis altså man kan håndtere dette værktøj. Men hvis du arbejder med træ, ved du sikkert alt om dette. Lige så meget, som man tager med fra de gamle traditioner for træhåndværk, lige så meget tid kan man spare ved de nye teknologier. Så læs med her, hvis du er på udkig efter dit næste multiredskab.

Sigter godt men rammer skidt- ikke på mit værksted!

Hvis du leder efter en værktøjsmakker, som altid giver dig skarpe, præcise afretninger, kunne det være, du skulle investere i en Afretter Tykkelseshøvl, som klarer det slidsomme høvle- og afretterarbejdet. En tykkelseshøvl er et multifunktionelt værktøj, der gør dit træarbejde perfekt ved for eksempel at høvle det øverste af brædderne af, så de er præcis samme tykkelse, hvilket letter det senere arbejde en del. Det er lidt af en nødvendighed til præcisionsarbejde, hvor man skal bruge de rette, identiske afslutninger eller samlinger. Det er et blæret værktøj at have derhjemme, men det er klart et værktøj og redskab, man skal have på en arbejdsplads, der arbejder med træ.

Til garagen eller til værkstedet

Men hvis du virkelig er en tømrer i krop og sjæl, skal du da bare investere i monstrummet, som næsten ligner en printer på afstand. Lad vær med at stikke fingrene ind for at lede efter papirskufferne, så bliver du slemt skuffet og afhugget. Men hvis du passer på nallerne, kan maskinen skåne dig for meget slid ligesom meget andet moderne værktøj. Den kombinerede maskine sparer på arbejdskraft og plads, da de er lavet, så skiftet mellem de forskellige funktioner, foregår så gnidningsfrit som muligt. Hvis du er helt high-tech, er det kun ved hjælp af et enkelt klik på en knap.