ROOFLINE MURKRONESYSTEM

DEN OPTIMALE PROCES

Når du vælger at anvende JUAL’s produkter og løsninger, vælger du også en personlig, teknisk hjælp og vejledning, både ved opmåling og opstart på montage, som gør arbejdet både nemmere og mere sikkert. Det kan bl.a. beskrives med følgende proces:

  • Bestilling: Ved kontakt får du en professionel dialog omkring projektet med engagerede medarbejdere, og aftaler nærmere ift. besigtigelse af opgave, dens omfang m.m.
  • Opmåling: JUAL tilbyder opmålingsassistance af en given opgave i tæt samarbejde med kunden. Her vejleder og rådgiver vi for at sikre det optimale udgangspunkt for tilbudsgivning og montage.
  • Tilbud: På basis dialog og opmålingsdata, udarbejder vi et konkret tilbud med specifikation i materialer, farver, størrelser og kvaliteter.
  • Levering: I forbindelse med starten på montage deltager og vejleder JUAL’s medarbejdere gerne. Det betyder, at hele montagen efterfølgende kan foregå mest effektiv i kraft af JUAL’s værdifulde rådgivning og konkrete udførelsesmæssige forhold.

 

KLIKSYSTEM GØR MONTAGEN HURTIGERE

Et unikt ”kliksystem” gør montagen af murkroneprofilerne til en hurtig og simpel opgave. Når beslagene er monteret, bliver profilerne klikket ned over som låsefunktion – enkelt og nemt.

 

De enkelte dele i murkronesystemet er naturligvis fra JUAL’s fabrik tilpasset dimensionerne på den enkelte bygning, men derudover så tilpasses delene til at inddække murkronen af montøren på stedet. Hermed kan vi imødekomme de helt unikke tilpasningskrav hver enkelt bygning altid repræsenterer i hvert enkelt hjørne, længde eller andre detaljer. Læs mere om murkronesystemet fra JUAL her.

 

ROOFLINE: PLAIN ELLER PEAK

JUAL tilbyder to modeller indenfor Roofline Murkronesystem, som med hver deres facon og specialitet sikrer en designmæssig flot afslutning på projektet:

Roofline PLAIN markerer det helt enkle og arkitektonisk stramme udtryk som afslutning på toppen af bygningen. Sortimentet i Roofline PLAIN indeholder alle de produkter, der sikrer en effektiv montage og et smuk, holdbart resultat.

 

Roofline PEAK har med sin elegante ”opkant” et designmæssigt udtryk, der sætter sit præg som afslutning på murkronen. Det gør også, at murkronen er en anelse højere, som derved giver bygningen et anderledes udseende. Tilmed sikrer opkanten i endnu højere grad, at regnvand ikke løber ned ad facaden.