Slut med rod i børnenes garderobe

Det er ikke kun personalet i børnehaven eller skolen, der fortjener nogle gode opbevaringsmuligheder. Børnene i en børnehave eller vuggestue, skal nemlig også have mulighed for at opbevare deres ting, således det er nemt for dem at finde deres ting. 

 

De smarte børnegarderober som I kan finde hos Kolon Total Inventar, hjælper både børn og voksne, med at holde styr på tingene, og er derfor med til at sikre at børnene lærer, at have en god struktur og orden på deres ting. 

 

Hos Kolon Total Inventar findes der flere forskellige løsninger, når det kommer til børnenes garderober. Jeres institution bestemmer selv, om garderoberne skal hænges på væggen, om de skal stå frit på gulvet, eller om det skal være mobile modeller, som I selv kan flytte rundt efter behov. 

 

Få Kolon Total Inventar med på råd

I en institution, hvor der til dagligt færdes en masse børn, er det vigtigt at der er god plads til at børnene selv kan være med til at finde deres ting. Derfor skal der blandt andet være god plads til flyverdragten, men også til regnbukserne og gummistøvlerne. 

 

Føler I derfor at det kan være en smule uoverskueligt at finde det der passer, så kan I altid få Kolon Total Inventar med på råd. I har derfor muligheden for at få en konsulent på besøg, der sammen med jer, kan finde netop den løsning der er den bedste til jeres institution. Ring allerede i dag på tlf. 4642 0800, så kan I hurtigt komme i gang med at få den garderobe som I alle længes efter.