En genial måde at spare penge på mad, når du renoverer dit køkken

Spar penge på køkkenrenovering

Renovering er handlingen med at ændre en bygning eller et hjem, så det passer til nye smag og behov. Dette kan omfatte strukturelle ændringer, såvel som indvendig og udvendig dekoration. Omkostningerne ved at renovere et hus afhænger af ejendommens størrelse, de anvendte materialer og omfanget af det arbejde, der skal udføres.

Derudover er der også de udgifter, som ikke er direkte en del af byggeriet, men inddirekte – her tænker vi på proviant og forsyninger. For mens de fleste bygger køkken, står de uden mulighed for at lave mad selv. Og da de ikke gider at spise rugbrød hver dag, få de leveret take-away. Dette kan blive dyrt i længden. 

Sådan sparer du penge på mad, når I renoverer køkken

  1. Sørg for at I stadig har et køleskab med fryser tilsluttet, så I altid kan have basis madvarer som mælk, pålæg og andet.
  2. Invester i en camping kogeplade med to blus. De er ikke nødvendigvis så billige i strøm, men det er stadig billigere, end hvis man bestiller mad til hele familien udefra.
  3. Bestil en måltidskasse, så alle kan få sund aftensmad uden det koster en formue.
  4. Lave ekstra stor portioner, så der er mad til flere dage. Hele øvelsen ligger i, at man undgår at spise ude, eller bestille take-away. Vi er stor fan af begge, men ved også at byggerier er dyre. 
  5. Nudler, havregryn og nogle af de bedste færdigretter også en billig spise.
  6. Sørger for at byggeriet ikke skrider og bliver forlænget, så I dermed undgår at falde for andre nemme og dyre fristelser, fordi jeres køkken ikke er færdigt.

 

Husk evt. også forsyningerne til håndværkerne

I forlængelse til det sidste punkt, så skal man huske, at håndværkere, der får sin mad, men også føler sig lidt forkælet, i højere grad bliver og arbejder. Dette er naturligvis enormt generaliserende, og gælder ikke blot håndværkere. Men hvis du sidestiller håndværkere med dine ansatte, så kan det betale sig, at gør lidt ekstra for, at de bliver noget ekstra. De arbejder ofte på forskellige projekter. En lille ekstra indsats med nogle sodavand, slik og andet kan gøre, at de får lyst til at lægge en større indsats i dit byggeri, så det bliver hurtigere færdigt.