Er du lige flyttet hjemmefra? Dette værktøj bør du købe

Er du netop flyttet hjemmefra, så har du sikkert ikke en værktøjskasse lige ved hånden. I stedet låner du højst sandsynligt en masse værktøj af dine forældre, så du kan komme godt på plads i dit nye hjem.

Men er det en holdbar situation i længden, at du ikke selv har en værktøjskasse? Det er det selvfølgelig ikke. Derfor bør du få fat i det mest basale værktøj. Du kan eventuelt ønske dig værktøj i indflytningsgave, hvis du har lyst til det.

En hammer

Alle har på et eller andet tidspunkt brug for en hammer. Så der bør uden tvivl være en hammer i din værktøjskasse. En hammer er god til at slå søm i, når du eksempelvis skal hænge et billede op, eller hvis du skal lave et eller andet i træ til din bolig.

En skruetrækker

Har du en skruetrækker, kan du løse mange forskellige opgaver. Du kan nemlig både skrue skruer i og tage dem ud, hvis der ikke længere er brug for dem. 

En unbrakonøgle

Har du kun en enkelt unbrakonøgle? Dette er formentligt ikke nok. I de fleste tilfælde er det bedre med et unbrakonøglesæt. Det er nærmest umuligt at begå sig uden sådan et stykke værktøj, da mange møbler i dag skal samles eller skilles ad ved hjælp af en unbrakonøgle. 

En sav

Det kan være svært at undvære en sav, hvis du eksempelvis skal lægge nyt gulv, eller hvis du skal sætte forskellige former for trælister op i din bolig. Gulve og lister kommer sjældent i præcis de størrelser, du skal bruge. Det betyder, at du skal i gang med at save dem til.