Glem alt om vedligehold: Fordelene ved en varmepumpe

Når du skal vælge varmekilde til opvarmning af dit hjem, er varmepumper et godt valg. De er miljøvenlige, energivenlige og økonomiske. Derudover kræver de meget lidt vedligeholdelse, hvilket gør dem endnu mere attraktive. En gang årligt kræver de et varmepumpe eftersyn, men ellers er det kun nødvendigt at rengøre partikelfilteret en gang imellem.

Slip for vedligehold med en varmepumpe

Når du skal vælge varmekilde til din bolig, er det vigtigt at tage højde for alle aspekter. Dette inkluderer ikke kun økonomien, men også miljøet og dit eget helbred. Et varmt hjem er et dejligt hjem, og hvis du vælger en varmepumpe til opvarmning af dit hjem, kan du roligt glemme alt om vedligeholdelse. Fordelene ved varmepumper opvejer de få ulemper, og det er derfor en god idé at tage varmepumper i betragtning, når du skal vælge varmekilde til dit hjem.

Undgå at betale for meget for varmepumpe eftersyn

Varmepumpe eftersyn er lovpligtigt på langt de fleste varmepumper uanset type. Derfor er varmepumpe service ikke bare noget, man kan spare væk – det drejer sig i stedet om at finde den bedste service til den bedste pris. Hos NovaSolar Service får du ikke bare Danmarks billigste varmepumpe eftersyn med prisgaranti; du får også sublim service, der kan tilpasses dine behov. Du behøver ikke engang gå og huske på, hvornår det igen er tid til varmepumpe eftersyn – det gør NovaSolar Service for dig! Du bliver ringet op, når din varmepumpe skal serviceres igen, så I kan aftale et tidspunkt, der passer dig, til varmepumpe eftersyn.

Et årligt varmepumpe eftersyn er nok

Følger der meget vedligeholdelsesarbejde med, hvis man vælger at installere en varmepumpe? Det korte svar er nej. En varmepumpe er næsten vedligeholdelsesfri for dig. Det eneste, du skal gøre, er, at rense partikelfilteret en gang i mellem. En gang om året skal du have foretaget varmepumpe eftersyn af en professionel, der skal sikre, at varmepumpen stadig fungerer optimalt og kører energieffektivt, men resten af året passer varmepumpen bare sig selv.