Hvorfor er en mezzanin en optimal løsning?

Er du ved at løbe tør for lagerplads, eller står du ved opførslen af et lager, og kan allerede nu forudsige at du vil komme til at mangle plads? Så led ikke længere, en mezzanin kan være løsningen på i hvert fald det af dine problemer! Her får du en introduktion til hvad mezzaniner er og kan bruges til.

Hvad er det?

Mezzaniner er indskudte etager, der er optimale løsninger, når du er løbet tør for gulvplads. Selve proceduren ved indførsel foregår ved at der indsættes en ekstra etage i en given bygning. Det kunne eksempelvis være på dit lager, hvor du derefter vil have mulighed for at have plukkereoler på gulvniveau og den nye første sal. At indføre mezzaniner er et forsøg på at undgå lokaleskift ved pladsmangel, og i mange tilfælde er det derfor også en rentabel investering! Se her hvordan en mezzanin kan indføres!

Skræddersyet løsning

At få indsat mezzaniner kræver, at der er mulighed for at gøre det komplet skræddersyet, da de færreste lokaler er ens, og endnu færre har brug for de samme løsningsmuligheder. Etagen monteres på fritstående søjler, der er placeret så optimalt som muligt i forhold til øvrig indretning – allerede der, ses der derfor en stor variabilitet. Desuden er en mezzanin en modulbaseret løsning, og det er derfor muligt at tage højde for de individuelle ønsker og behov. Det indebærer altså både spændvidde og belastning som mezzaninen skal kunne dække!

Sammenbygning med matadorvægge

Er en mezzanin ikke helt det eneste du er ude efter, så kan det være du også skal kigge på matadorvægge, der er præfabrikerede, felksible stålkassetter, med dør- og vinduesmoduler, samt lofts- og gulvkonstruktion. Det kunne eksempelvis være relevant hvis du ønsker et kontor eller lignende rum, der ligesom med mezzaniner er meget fleksible og kan udbygges, nedtages eller flyttes efter behov!