Vælg den bedste solafskærmning til dit hjem

Det er bare skønt, når solen står højt på himlen. Men det kan også være en smule irriterende, hvis du ikke længere kan se, hvad der er i fjernsynet på grund af solskin. 

Derudover kan det være svært at holde varmen ud, når solens stråler står direkte ind i din bolig. Derfor kan det være rart med solafskærmning af vinduer. Her kan du læse mere om udendørs og indendørs solafskærmning.

Find den rette solafskærmning for dig

Uanset om du ønsker udendørs eller indendørs solafskærmning, kan du være sikker på, at du kan finde den rigtige løsning for dig. Der findes en række forskellige muligheder, så du kan vælge den bedste valgmulighed for lige netop dig og din bolig. Læs mere om de forskellige løsninger nedenfor.

Udendørs solafskærmning

Udendørs solafskærmning er flere forskellige ting. Først og fremmest kan du gøre brug af rulleskodder, facadelameller eller facadepersienner. Disse løsninger sørger for en god afskærmning, og så er de nemme at vedligeholde.

Du kan ydermere vælge at anvende en markise. En markise kan give skygge over din altan eller terrasse, og den hjælper ydermere med, at det ikke bliver alt for varmt indenfor.

Indendørs solafskærmning

Flere af de nævnte muligheder kan du ligeledes anvende indendørs. Både rullegardiner, lameller og persienner kan du sagtens hænge op indenfor. 

Bruger du en af disse løsninger indenfor, holder de højst sandsynligt længere, end hvis du bruger dem udenfor, da de ikke bliver udsat for diverse vind og vejr. Er ingen af disse løsninger den rette for dig, kan du prøve at tage et kig nærmere på solfilm.