Derfor skal din virksomhed være forsikret mod arbejdsskader

Skulle uheldet være ude på arbejdspladsen, skal du kunne vide med sikkerhed, at både arbejdstageren og dig, som arbejdsgiver, er beskyttede. Hvis ikke, kan det få store konsekvenser, både for virksomheden og for den forurettede. Bliv klogere på konsekvenserne her!

Beskyttelse af dine ansatte

Arbejdspladsen kan være et potentielt farligt sted med risici for ulykker, skader og helbredsmæssige problemer. Med den rette forsikring kan du sikre, at dine medarbejdere få økonomisk støtte til medicinsk behandling, hospitalsindlæggelse og hvad der ellers kan være nødvendigt, hvis uheldet er ude. Det er derfor rigtig godt at blive klog på Forsikringsskader. Det gør også din arbejdsplads langt mere attraktiv for nye medarbejdere, hvis du kan forsikre dem om, at de er forsikrede. Hos LKN Byg kan du og dine medarbejdere blive ordentligt forsikrede, så I er sikre på at få mindsket den personlige og økonomiske byrde, som vedkommende ellers kunne stå overfor efter en skade.

Det er faktisk også særdeles vigtigt, at du som arbejdsgiver desuden kan drage fordel af at have den rette forsikring, da det hjælper med at beskytte dig mod potentielle erstatnings- og retssager. Hvis en medarbejder pådrager sig en skade på arbejdspladsen og ikke er forsikret, kan du ende med at skulle betale store erstatningsbeløb, hvilket kan true din virksomheds økonomiske situation.

Du skal overholde lovgivningen

Det er vigtigt, at du er sat godt ind i, om det er lovpligtigt for dig som arbejdsgiver at have arbejdsulykkesforsikring for dine medarbejdere. Manglende overholdelse af disse love kan resultere i bøder og retssager, hvilket igen kan medføre alvorlige økonomiske konsekvenser for dig.

Husk, at arbejdspladser, der demonstrerer ansvar ved at have den nødvendige forsikring og fokusere på sikkerhed, har tendens til at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere. Desuden sender du et positivt signal til kunder, forretningspartnere og offentligheden om virksomhedens engagement i at tage ansvar for sine ansatte!