Sådan sikrer du din virksomhed mod brand

Enhver virksomhedsejer vil nødig se deres lager eller butik gå op i flammer. Er du virksomhedsejer, og vil du gerne gøre alt hvad der står i din magt, når det gælder om at sikre din virksomhed mod brand? For at sikre din virksomhed, og for at forhindre en mulig brand i at brede sig for hurtigt, har du brug for en brandport. 

Er uheldet ude, og er der opstået brand i din virksomhed, så går det stærkt. Den voldsomme ild og de vilde uregerlige flammer, får hurtigt fat, hvorfor du bør sikre virksomheden inden det sker. Til det kan du installere brandporte og branddøre, som kan være med til at forhindre flammerne i at brede sig hurtigt. 

En branddør og en brandport, er designet til at tåle en ekstrem varme. På den måde virker de ved at kunne forsinke og forhindre en brand i at udvikle sig yderligere, og på den måde få hele bygningen lagt ned. 

Leder du efter et sted, hvor du kan bestille en eller flere brandporte til din virksomhed. Så bør du kontakte multitek.dk. Her kan du bestille en brandport eller en skydeport, og fælles for dem alle er, at du har mulighed for at bestille dem i specialmål. 

Portene er som udgangspunkt produceret i aluzink, der er malet i en farve efterfølgende. Vil du hellere have en brandport i rustfrit stål, eller en helt anden pladetype, så er dette også muligt, hvis du bestiller porten på multitek.dk.