Slip let af med alger i dit hjem

Det kan ofte ske i de fugtige, danske vejr, at dit hjem bliver ramt af alger det ene eller det andet sted. Det er ikke blot grimt for øjet, det kan også være farligt for dig. Derfor er det bedst at fjerne algerne så hurtigt som muligt, før problemet vokser sig for stort. Det kan være en irriterende opgave, men heldigvis kan du nemt finde hjælp og samtidig betale en god algebehandling pris.

Hvorfor får dit hjem alger?

Dit hjem kan blive ramt af alger de steder, hvor der er fugtigt, varmt og skyggefuldt. Det kan derfor ofte slå rod på dit tag, terrassen eller dine havefliser, for bare at nævne et par eksempler. Når først algerne har slået rod, kan de have en selvforstærkende effekt på fremkomsten af flere alger, da de er fremragende til at holde på fugten. Dette opmuntrer blot til flere alger.

Hvorfor skal du algebehandle dit hjem?

Alger er ikke blot grimme, de kan også være skadelige for dit hjem og til fare for dig. Hvis træ bliver ramt af alger, begynder det at rådne, da algerne indeholder fugt, som er skadeligt for træet. Af samme grund kan der opstå svamp de steder hvor algerne får fat, f.eks. i taget. Derudover kan det fugtige alger være ekstremt glatte, især efter et regnskyl. Det kan gøre overflader såsom havefliser og terrasseplanker meget glatte og du kan let glide og komme slemt til skade. Eftersom alger hjælper fremkomsten af flere alger, er det bedst at fjerne dem så hurtigt som muligt inden problemet stiger dig over hovedet.

Effektiv algebehandling

Med professionel algebehandling kan du være sikker på, at dit algeproblem bliver taget kærligt om. Specialister fjerner algerne uden at gøre skade på dit hus, så du kan nyde dit hjem som det var før invasionen fra de grønne alger.