Gør gulvet lyddæmpende

Der kan være mange grunde til, at man gerne vil have nyt gulv. Det kan både være, at man er i gang med et større renoveringsarbejde eller nybyggeri. Det er en god idé, at et gulv er i god kvalitet, da det ofte er hård belastet i form af møbler og slid. Når man skal have lagt et nyt gulv, er det en god idé med undergulv, hvis gulvet ikke kan bære sig selv. Dermed kan undergulvet være det bærende for gulvet. I det tilfælde er skumbeton er godt alternativ.

Gode egenskaber

Hvis man skal have et undergulv, er skumbeton et godt produkt med mange gode egenskaber. Det er egnet til mange forskellige typer af byggeri, derfor kan man med fordele anvende skumbeton både til privat men også erhverv. Derudover kan skumbeton i de fleste tilfælde anvendes som alternativ til gulvisoleringsplader. Fordelen ved det er, at det er isolerende og lyddæmpende, som kan udlægges i lag fra 7 cm. Derfor er der mange gode grunde til at vælge skumbeton, hvis man skal have lagt nyt gulv i boligen.

Få en bedre akustik

I en bolig er det vigtigt, at akustikken og lyden er god, især hvis man har flere mennesker på besøg. Lyden kan hurtig blive tung, hvor det bliver svært at høre noget, og nogle tilfælde kan man få ondt i hovedet. For at undgå dette er det vigtigt at gulvet, loftet og væggene er godt lydisoleret, hvis man gerne vil have en god akustik. Det gælder også for erhvervsbygninger, hvor der ofte er mange mennesker samlet på et kontor. Med en lang arbejdsdag er det derfor vigtigt, at akustikken og lyden er god, så man kan arbejde bedst muligt. Skumbeton er derfor et godt valg, hvis man står overfor et renoveringsarbejde eller nybyggeri, da man lige så godt kan gøre det godt fra starten af.