Sådan holder du dine gulve flotte

Dine gulve er en af de første ting, som folk lægger mærke til, når de træder ind i dit hjem. Det er derfor vigtigt at have flotte og rene gulve. Men hvordan sikrer du, at dine gulve altid er flotte? Her får du nogle gode tips til at holde dine gulve rene og flotte.

Gør rent efter dig selv

Når du laver mad, så sørg for at gøre rent efter dig selv. Det er ikke kun hyggeligt for dig selv, men det gør også gulvet meget flottere. Spild ikke tid på at vente på, at maden tørrer, men gør rent med det samme. På den måde undgår du, at gulvet bliver beskidt.

Støvsug og vask gulv

Støvsug og vask gulvet hver uge. På den måde fjerner du alt det, der har samlet sig på gulvet. Dette gør også, at gulvet bliver flottere. Hvis du har et stengulv, så er det en god idé at give gulvet en ekstra Slibning og polering af stengulve en gang imellem for at få det til at skinne ekstra meget.

Sørg for at skoene bliver rene

Når du kommer hjem, så tag skoene af. På den måde undgår du, at skoene smider mudder og snavs på gulvet. Husk også at stille skoene ordentligt, så de ikke skaber rod.

Vælg rengøringsmidler med omhu

Når du vasker gulvet, så vælg rengøringsmidler med omhu. Der er mange forskellige rengøringsmidler på markedet, og det kan være svært at vælge det rigtige. Men det er vigtigt at vælge et rengøringsmiddel, der egner sig til dit gulv. På den måde undgår du, at gulvet bliver beskadiget.

Brug en gulvmåtte

En gulvmåtte er et yderst godt redskab til at holde dine gulve rene. Gulvmåtter fanger alt fra snavs til mudder, inden det er kommet på gulvet. På den måde sørger du altså for, at gulvet forbliver rent.