Slip for at mangle siddepladser

Ejer du en restaurant eller et lille spisested? Så er du helt sikkert glad, for at det danske sommervejr endelig har vist sig fra sin gode side. Der findes ikke noget mere tillokkende end et lækkert måltid i solskin, og når du har fuld kapacitet på dit spisested, så er det skønt at kunne tilbyde ekstra pladser, ved at opstille et plast bord eller ti. Med et smart klapbord kan du nemlig hurtigt opjustere din kapacitet for, hvor mange besøgende, du kan huse. Så kan du øge din omsætning og få flere glade og spisende gæster.

Plastborde kan opgradere din kapacitet

Men, når du køber et plast bord, så sikr dig, at det er af god kvalitet. Det kan gå ud over gæsternes oplevelse af at spise ude, hvis det bord, som dine gæster sidder ved, er vakkelvorent eller knirker. Ved at sørge for at de plast borde, som du stiller op, er i god kvalitet, bevarer du den gode kundeoplevelse, som gæsterne havde haft, hvis de sad ved et normalt bord. Samtidig bevarer du fleksibiliteten ved at kunne opstille plast bordene hurtigt og nemt, og lige så let fjerne dem igen, når der ikke længere er behov for den ekstra kapacitet.

Plast borde i mange typer

Du kan finde plast borde, som har slidstærke hjørner, og derfor har en længere holdbarhed. De fleste plast borde kan også foldes sammen med simple klapsystemer, så du ikke skal til at bøvle med det, når du har travlt. Når du har købt dig en masse nye plast borde, så kan du overveje, om du skal have købt dig en vogn eller en reol, så du kan stable dem på dit depot. Hop allerede nu ind og find ud af, hvilke plast borde du skal have bestilt, så du er klar til den næste periode med spidsbelastning på dit spisested.