Valg af stålplader til tag eller vægge

Har du lige købt nyt hus eller skal du i gang med en stor renovering af dit hus? Stålplader er et meget populært valg til både vægge og tag, da det er rimeligt nemt at montere samtidig med, at der er lang holdbarhed på et ståltag. Når det kommer til tag, er det virkelig nemt at montere, da det i mange tilfælde kan ligger på det allerede eksisterende tag og dermed sparre tid.

Fordele ved stålplader

Der er mange fordele for dig ved valg af stålplader som materiale til dit projekt. Materialet gør nemlig, at dit ståltag eller stålvæg vil være meget modstandsagtig over for vejr af slags, hvad end det er vind, sol eller regn, hvilket også gør vedligeholdelsen super nem. Derved, som allerede nævnt, er monteringen relativ nem, så du både selv kan gøre det, men også få professionel hjælp, hvis det mere er dig. Den nemme montering, gør også det tager korte tid og derfor en fast lav totalpris. Stålpladerne er dermed også meget lette, så der er ikke krav til at tagkonstruktionen på dit hus skal kunne holde meget tung vægt. På selv stålpladerne vil du også have op til 40 års garanti på de fleste. Et ståltag passer til størstedelen af alle huse, og i forhold til smag og design fås pladerne i mange typer og farver, så du kan vælge lige dem som passer til jeres hus.

Vedligeholdelse af ståltag

En anden ting som gør ståltag til et populært valg er, hvor nemt vedligeholdelsen er. Man kan både få ståltag med glat og grov overflade, hvor den glatte er meget modstandsdygtig over for snavs som særligt mos og alger, der gør dit arbejde nemt. Med den grove skyldes taget ikke lige så godt af ved regn, og algefjerner er derfor en god løsning at give det.